Velkommen til Høstfinalen i Autoslalåm 2022
Søndag 25. september

KNA Varna ønsker velkommen til Høstfinalen i Autoslalåm på Varna Kart Ring, søndag 25. september. Vi gjentar suksessen med en avslutning av sesongen med et skikkelig finaleløp for Varnacupen. Med litt lengre løype, slik vi hadde i 2021, vil dette bli et løp man vil huske!
Alle kan delta hvis de har en registrert bil. Flere førere kan kjøre samme bil. 16-åringer med bestått trafikalt grunnkurs kan delta med ledsager. Har du alltid hatt lyst til å prøve å kjøre et billøp, da er autoslalåm helt perfekt for å starte, du kan stille opp i din vanlige bruksbil og ha det gøy.

Åpent for publikum, gratis parkering og inngang.
Kaféen er åpen under hele løpet med salg av mat og drikke.

Tidskjema:
08:30-10:30 Innsjekk/Teknisk/Banebefaring
10:40 Førermøte
11:00 Løpsstart
Omgangene varer ca. 1 ½ – 2 timer. Det vil bli en 30 minutters pause mellom 2. og 3. omgang. Speaker vil annonsere pause og start av 3. omgang.
Premieutdeling blir 20 min etter siste bil har kjørt.

Elektronisk påmelding. Det settes deltakerbegrensning ved de 50 første påmeldte. Kun forhåndspåmelding. Påmeldingsfrist er lørdag 24.09 kl. 18.00.
Ved avmelding, skal det sendes på e-post til aleksander@varna.no senest lørdag 24.09. 

Startavgift :
Vanlig startavgift – Kr. 450,-
Redusert startavgift for disse klassene:
Kl. 3(Nybegynner) – Kr. 350,-
Kl. 5(Debutant m. ledsager) – Kr. 200,-
Startavgift betales ved innsjekk. Kun kort betaling.

Løpet krever gyldig lisens. Alle førerlisenser fra NBF er gyldige. Dersom man ikke har årslisens(1090,-), må engangslisens kjøpes på forhånd på bilsportlisens.no(220,- for løp).
Årslisens kan ordnes på bilsport.no ved å sende inn søknad om førerlisens. Søknad må være innsendt senest to uker før løp/trening.