KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Dennis Olsen klar for generalprøven

Norges største racinghåp tjuvstarter sesongen denne helga på den legendariske Imola-banen i Italia.

Foran den kommende sesongen har Dennis Olsen fra Våler i Østfold signert for det ledende italienske racingteamet Prema Powerteam, og skal kjøre Formula Renault 2.0 Eurocup.

Det første løpet går på den spanske banen Motorland Aragón 25-27 april, men allerede nå i helgen stiller Olsen opp i sesongpremieren til søsterserien Formula Renault 2.0 ALPS.

Legendarisk bane

Dette løpet går på Imola, den legendariske formel-1-banen, som arrangerte San Marino Grand Prix i en årrekke. Den er kanskje mest berømt som stedet hvor F1-legenden Ayrton Senna mistet livet tilbake i 1994.

- Vi merker historien godt her, dette er en bane av det gode, gamle slaget, sier Dennis Olsen før det hele braker løs lørdag og søndag.

Gode tider

Det har høljet ned med regn på Imola fredag, og det var vanskelige forhold. På en bane han aldri har kjørt på før, satte Dennis Olsen sjette og åttende beste tid av 42 biler i de to treningsomgangene.

- Dette er debuten min bak rattet på denne banen, og den første treningen gikk med til å finne de rette sporvalgene. Den andre handlet det mer om å kjøre bra, dette er en bane med mange tekniske svinger, og den er utfordrende, særlig når det er så vått, sier Dennis Olsen.

- Det var egentlig bare et par runder jeg kunne kjøre for fullt, fordi det var mange som kjørte ut. Det ble veldig oppstykket og flere rødflagg. Men vi er i race-modus og har vært det lenge. Det skal bli godt å kjøre løp igjen, sier den talentfulle østfoldingen.

Nå gjenstår det bare å se på værforholdene, men teamet har håp om bedring til kvalifisering og løp lørdag og søndag.

 

Følg Dennis på livetiming på: www.premapowerteam.com


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions