KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Pressemelding fra Tommy Østgaard

Tommy Østgaard fortsetter sin seiersrekke i Michelin Clio Cup Serien etter løpshelgen på Croft, Storbritannia, 6/7 Juli 2013

Etter å ha sikret seg to pole positions og to seiere i den første runden av den nye Michelin Clio Cup serien med Protyre på Snetterton, 11/12 Mai, fortsatte Tommy Østgaard sin seiersrekke i den andre runden på Croft, New Yorkshire, 6/7 Juli.

 

"Etter å ha vunnet både kvalifiseringen og det første løpet i 'roadcar' klassen på Lørdag, tok min team-kamerat Sam Randon pole position i kvalifiseringen på Søndag da vi hadde problemer med for varme dekk. Etter en fantastisk start klarte å kjøre meg opp igjen i tet midtveis i løpet og fikk med en gang en liten luke. Jeg økte luken utover løpet og klarte dermed å opprettholde min seiersrekke med enda en seier", sa 20 år gamle Tommy Østgaard. 

 

Simon Baldry, Team sjef i SWB Motorsport la til:

"Den andre runden på Croft var enda en fantastisk helg for oss i SWB Motorsport, med Tommy som vant begge løpene i 'roadcar' klassen og Sam Randon som tok sin første pole position og vant 'novice' klassen. Vi var glade for å se våre førere i en god kamp om seieren, og spesielt fornøyd med at Tommy vant "Driver of the weekend" prisen."

 

"Vi gjorte noen forbedringer på bilene utifra erfaringene vi gjorde oss fra den første løpshelgen - alt innenfor regelverket selvfølgelig. Serien har allerede vist hva den er god for, spesielt med "løpet innenfor løpet" mellom 'Roadcar' klassen og cup-bilene som kjører samtidig. Vi er svært godt fornøyde med hva vi har levert og ser fram til enda tettere racing på Rockingham i August".

 

Tommy konkluderer: "Seierne denne helgen var spesielt viktig for meg, ettersom dette var første gang jeg kjørte med Norges Cøliakiforenings (NCF) logo på bilen. Som en cøliaker selv ønsker jeg å gjøre mitt beste for å bidra til å profilere for NCF og hjelpe andre med cøliaki med å få all den hjelpen de kan for å leve sunne, glutenfrie liv. Jeg ønsker å dedikere min "Driver of the weekend" pris til NCF. Jeg ønsker også å takke min hovedsponsor, Marcello, for deres støtte og investering i meg i denne nye serien."

 

Knut H. Peterson, General Sekretær for Norges Cøliakiforening, ønsker Tommys støtte velkommen: "Mange mennesker lider med cøliaki uten å ha fått en riktig diagnose. Det er fortsatt for mange mennesker som er udiagnostisert og lever svekkede liv fordi årsaken til deres sykdom ikke er funnet. En av våre største utfordringer er å sikre at alle får stilt sin diagnose så raskt som mulig."

 

Følg Tommys progressjon i 2013 her:

Facebook:        www.facebook.com/TommyOstgaard

Twitter:           @tommyostgaard

Webside:          www.tommyostgaard.com

 

Følg SWB Motorsport på:

Facebook:        www.facebook.com/SWB-Motorsport 

Twitter:           @SWBMotorsport  

 

For å følge Michelin Clio Cup serien:

Facebook:        www.facebook.com/cliocupseries

Webside:          www.renaultsport.co.uk/championships/cliocupseries

 

Fulle resultatlister og live tidtakning er tilgjengelig på www.tsl-timing.com

 


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions