KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Dobbeltseier for Tommy Østgaard på Snetterton, UK

Dobbeltseier for Tommy Østgaard i åpningen av Michelin Clio Cup serien på Snetterton, UK. Tommy Østgaard (Oslo, Norway) sikret seg to pole positions og to seiere i 'Roadcar' klassen i den nye Michelin Clio Cup serien som gikk av stabelen på Snetterton Motor Circuit denne helgen (11/12th Mai)

Hans team-kamerat i SWB Motorsport, Sam Randon, tok andreplass mens privat-fører Jake Honour, som ble supportert av SWB Motorsport, ga det britiske teamet alle de tre plassene på podiet med sin 3. plass. I tillegg vant Sam også helgens Novice Cup, mens Jake ble kåret til 'driver of the weekend'. 

 

"Etter å ikke ha fått testet så mye som jeg hade håpet på, med kun én test tidligere i uken, er jeg åpenbart fornøyd med resultatet", fortalte 20 åringen Tommy (Langhus, Norway). "Simon Baldry og resten av teamet i SWB Motorsport, og spesielt min mekaniker, Toby Sowery, gjorde en fantastisk jobb med bilen under hele helgen."

 

"Denne helgen var definitivt for min sponsor Marcello, og jeg vil dedikere mine seiere til dem, og alle andre som har støttet meg. Det er mer i vente, det jeg kan garantere!"

 

Simon Baldry, team-sjef i SWB Motorsport sier:

"Det har vært en fantastisk helg for oss i SWB Motorsport, med Tommy som vant begge kvalifiseringene og begge løpene i ?Roadcar? klassen, Sam Randon som vant 'Novice Cup', og Jake Honour, en privat-fører som vi har supportert, som tok hjem prisen ?Driver of the Weekend?. Serien har allerede denne helgen vist hva den er god for, og vi ser frem til neste løpshelg på Croft i juli."

 

Tommy konkluderer: "Jeg ser allerede fram til de neste løpene på Croft. Jeg har en god team-kamerat i Sam, som garantert bare vil bli bedre og bedre utover sesongen. Vi kommer veldig godt overens, og jobber godt sammen, også med vår trener Luke Wright. Vi kommer til å presse hverandre hardt resten av sesongen, for å klare å ligge et hakk foran de andre og kunne gi Simon og SWB Motorsport flere 1-2 plasseringer."

 

 

Følg Tommys progressjon i 2013 her:

Facebook:        www.facebook.com/TommyOstgaard

Twitter:           @tommyostgaard

Webside:          www.tommyostgaard.com

 

Følg SWB Motorsport på:

Facebook:        www.facebook.com/SWB-Motorsport 

Twitter:           @SWBMotorsport  

 

For å følge Michelin Clio Cup serien:

Facebook:        www.facebook.com/cliocupseries

Webside:          www.renaultsport.co.uk/championships/cliocupseries

 

Fulle resultatlister og live tidtakning er tilgjengelig på www.tsl-timing.com

 


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions