KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Pressemelding fra Dennis Olsen.

Dennis med dobbelseier i det tyske mesterskapet. Våler-gutten Dennis Olsen satte igjen all motstand til side i 4. runde av det tyske mesterskapet i gokart, og leder nå mesterskapet i klasse KF1 totalt. Med solide 49 poeng ledelse til Thomas Krebs har han et riktig godt grep om tittelen German Champion 2012.

I fjor ble han tysk mester i klassen for juniorer. I år kjører han i klasse KF1 for de mest erfarne førerne. Helgens løp ble kjørt i Frankfurt - Hahn sør i Tyskland, og var 4. runde av i alt fem løp.

- Jeg var innstilt på å gi alt jeg kunne for å prøve å sikre meg tittelen allerede denne helgen. Mye ville avhenge av hvordan Thomas Krebs, som ligger to i mesterskapet, ville gjøre det, og jeg måtte gi alt jeg hadde for å samle poeng i de to finalene.

På tidskvalifiseringen ble det en tredje beste tid, og han startet derfor i ytterspor i begge de to innledende heatene. I det første innledende heatet kom han fem ut av starten og lå en stund 1,2 sekund bak teten, før han satte inn turboen og kjørte i mål et sekund før neste mann. I det 2. innledende heatet tok han starten og kjørte først over mål.

Fra pole position i begge finaler kjørte Dennis inn til seier i begge, og har nå et solid grep om tittelen tysk mester 2012. Finaleløpet kjøres i Genk i Belgia 13. ? 14. oktober.

- Jeg er utrolig fornøyd med helgen og føler det er litt plaster på såret for EM hvor kjedet røyk i finalen. Vi har farten inne nå og jeg bare gleder meg til VM i Spania, sier en glad Dennis Olsen.

Det tyske mesterskapet er et internasjonalt og prestisjefylt mesterskap som ble kjørt første gang i 1962. Kjente førere som Michael Schumacher, Robert Kubica, Nico Hulkenberg og Sebastian Vettel har vunnet mesterskapet tidligere.

Neste helg skal Dennis på Rudskogen Motorfestival for å kjøre oppvisning. Det er han ikke alene om. Alt det råeste av motorsport skal vises frem og høydepunktet er selvfølgelig at Red Bull`s F1 team kommer for å sette ny banerekord. Det er forventet opp mot 40.000 publikummere på de to dagene festivalen pågår.

Bilder: Fritt til bruk.?Roy Espen treffes på tlf: 91113530?Presseinfo sendt av Roy Espen Olsen royespen@isolasjonsservice.no dennis@evenrally.no


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions