KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Tommy Østgaard klar for England

Tommy Østgaard(19) skal kjøre Formula Renault på Silverstone i England den 6. Oktober for SWB Motorsport. Løpet kjøres samtidig som BTCC, den største motorsports-serien i England bak F1. Det er forventet rundt 40 000 tilskuere og flere millioner TV-seere for å se løpene på den kjente Silverstone banen.

Etter en suksessfull sesong i Formula Basic i 2011 hvor Tommy vant totalserien, er han klar for å satse internasjonalt mot enda hardere motstand. Tommy har testet Formula Renault 2.0 to ganger tidligere og vet hva som venter. "Det er en helt rå bil! Det er en enklere utgave av en F1 bil, så den sitter helt sinnsykt i svingene", forteller Østgaard, som knapt orker å vente til å få kjøre. "Jeg kommer til å ha et profesjonelt team rundt meg som har ekspertisen og erfaringen som trengs for å gi meg best mulige forutsetninger for å kjempe i toppen".

Først skal han sluttkjøre årets sesong i Formula Basic som han for øyeblikket leder, før han skal trene med teamet i England i sommer. 


"Jeg vil takke Neil Riddiford på iZone Performance og Marcello som har gjort dette mulig. Dette er en veldig god mulighet som jeg ønsker å ta vare på best mulig. Det vil definitivt gi meg viktig erfaring foran sesongen i 2013, hvor jeg håper å kjøre en full sesong i England", sier den ivrige 19-åringen.

Formula Renault 2.0 er en mindre utgave av en F1 bil. Bilen veier kun 500kg, og med en 200 hesters 2-liters motor gjør bilen utrolige 0-100 på 2.7 sekunder. På grunn av bilens ekstreme aerodynamikk, vekt og bremser, gjør den også 200-0 på vanvittige 4,6 sekunder.

 

Best regards,
Tommy Østgaard - +47 415 15 350
www.tommyostgaard.com


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions