KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Ayla Ågren

KNA Varna gratulerer Ayla Ågren som for første gang har gått i ledelsen i et amerikansk bilmesterskap.Det var i Pittsburg i helgen at føreren fra Slemmestad ikke bare vant løpet, men inntok posisjonen som den beste sammenlagt. Hun kjører i det amerikanske formel 1600-mesterskapet.

Jeg fikk en god start og visste at farten var inne, fordi jeg endte opp med kjappeste rundetid i den ene treningen jeg kjørte, så det var bare å jobbe på. Jeg klatret oppover, og til slutt sto det mellom meg og teamkompisen min. Det var tett, men jeg klarte å komme først over målstreken etter å ha ligget først de siste fem rundene.

- Nå er målet å vinne mesterskapstittelen, men først og fremst å ta ett løp av gangen. Da kan kanskje tittelen bli min denne sesongen, håper Ågren.

To år i USA

Hun ratter så fort på asfaltbanen at ingen av hennes mannlige konkurrenter klarte å matche henne. Dette var Ågrens andre seier denne sesongen, og hun har nesten vært på pallen hele tiden.

Selv om hun fikk med seg kun ett treningspass på grunn av en krasj, begynner hun nå å få så mye erfaring at hun henter seg inn i løpet. Det som nå skjer er et resultat av målrettet arbeid fra Aylas side.

 Hun har gjort det utrolig bra de to siste årene her borte, men det har samtidig vært utfordrende å tilpasse seg. Nå har hun funnet den rette feelingen og vet hvordan hun kan sette sammen løp der hun dominerer.

- Nå begynner tilbudene å strømme på. De kommer fra team i den neste klassen opp, USF2000. Ayla får definitivt litt ekstra oppmerksomhet som jente, men også ekstra respekt for at hun ikke behandler gutta noe finere enn de behandler henne. Lykke til videre Ayla.


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions