KNA Varna

Støtt oss med

Følg oss på

Viktige Lenker

Ayla Ågren

KNA VARNA GRATULERER VÅRT MEDLEM Ayla Ågren med sitt store gjennombrudd i USA. Første kvinne i historien som har vunnet i et løp i Formel 1600-serien i USA. Vant lørdag 05.07.14 racet på Mid - Ohio Sports Car Course. En fantastisk prestasjon. Hvor hun ledet 16 av 18 runder. Hun var den eneste kvinnen i klassen, ledet 16 av 18 runder og parkerte dem alle.

KNA VARNA GRATULERER VÅRT MEDLEM

Ayla Ågren med sitt store gjennombrudd i USA.


Første kvinne i historien som har vunnet i et løp i Formel 1600-serien i USA. Vant lørdag 05.06.14 racet på Mid - Ohio Sports Car Course. En fantastisk prestasjon. Hvor hun ledet 16 av 18 runder. Hun var den eneste kvinnen i klassen, ledet 16 av 18 runder og parkerte dem alle.

 

-Jeg gjorde to bra treninger fredag, der jeg var best i begge, sier 20-åringen. Hun var rimelig nok høyt oppe etter det som skjedde. Seier var ett av målene denne sesongen. Det er tredje året hun er racerfører i USA.

Hun startet som nummer to ut fra start, i ytterspor. Etter to runder var hun først i feltet.

Deretter fikk hun ekstra fart på bilen. På det meste var ledelsen på 1, 2 sek.

- Det har hvert hardt arbeid på alle plan for å ha kommet til denne seieren I dag, sier Ågren. Den satt langt inne. Ekstra gøy var det at teamet dekket alle de 4 første plasseringene dette løpet.

Så nær hele tiden

Tidligere i sesongen var hun 0, 042 sekunder unna sin første seier.  Jenta som startet med gokart som syvåring visste at hun hadde det inne.

Slemmestadjenta, som er en del av Norges Bilsportforbunds ?Junior Team Norway?, har omtrent vært på pallen i alle løp i USA denne sesongen

Nå har hun bevist at hun holder mål, uansett kjønn.

 

Søndagens tidskvalifisering endte som lørdagen med en andre plass. Det var tett om plassene hvor topp 5 var innenfor 4 tiendeler av ett sekund.

 

-       Jeg viste at det var om å være jevn tidsmessig og smart I forbikjøringene dette løpet, hvor det er sjeldent man klarer å rykke I fra denne flokken.

 

Søndagens løp var mye tettere med mange forbikjøringer for Ågren.

 

-       Jeg datt ned til en 5. plass, men viste at det var mange muligheter igjen, hvor det er mye som kunne skje de siste fem rundene. I løpet av de rundene var jeg oppe på en andreplass, nede på femteplassen, pluss en lufte tur på to hjul.

 

Ågren endte opp på en tredje plass I dette løpet, så det er tydelig at det var mye som skjedde de siste rundene.

 

- Veldig fornøyd med denne helgen. En førsteplass og en tredjeplass er veldig gode poeng mesterskapsmessig. Jeg leder nå mesterskapet, men det er veldig tett så vi må jobbe hardt videre til neste løp som går første helgen I august i Pittsburgh på den amerikanske østkysten.


KNA Varna

Kommende aktiviteter

KNA Varna © 2012 - E-post: Webmaster - Design/Utvikling: Wilhelmsen Solutions